Vil du mestre livet bedre? - Brager Gestaltterapi

Vil du mestre livet bedre?

Da kan det å fotografere være et godt hjelemiddel til økt mestringsfølelse.
Her kan du lytte til teksten

Det er på tide å sette noen ord ned på arket igjen. Det aller mest spennende for tiden er at jeg tenker å bruke foto som et supplement til Gestaltterapien. Og det har tatt opp tankene mine en god del den siste tiden. Jeg har jo lenge både prøvd og hatt en filosofi rundt dette, men det har liksom ikke tatt ordentlig form. Nå ser det ut til at det virkelig begynner å ta form. Fremdeles i støpeskjeen, men det kommer.

Kamera et hjelpemiddel til å mestre livet bedre.

Når jeg har et kamera i min hånd, kjenner jeg ikke på frykt.
Alfred Eisenstaedt

Et kamera er et godt redskap eller hjelpemiddel til å komme seg ut, oppleve øyeblikket, øke nygjerrigheten og kreativiteten. Det kan være et godt hjelpemiddel til å mestre hverdagen og livet forøverig bedre. Denne helgen skal jeg på kurs i nettopp dette. Jeg har meldt meg på kurset Kamerakuren foto- og livsmestringskurs.

Jeg har også laget en splitter ny hjemmeside til, som jeg bare kaller for Brager Foto. Der blir det masse stoff om foto og livsmestring, men ikke vær redd, jeg kommer til å fortsette å blogge her på livsgledebloggen. Det er denne bloggen som er kjernen i min markedsføring av meg selv som Gestaltterapeut.

Kjennes godt

Det kjennes godt å sette ned noen ord om hva som har opptatt tankene mine den siste tiden. Jeg tror det kan bli bra å ha foto som et supplement til Gestaltterapien. Jeg gleder meg til å sette opp kurs i dette. Og jeg håper at nettopp du synes at dette høres spennende ut.

Fotografering kan

  • bedre kommunikasjon
  • kan hjelpe deg å huske
  • kan bedre selvtilliten
  • kan bedre samhold og være med på å utvikle positive relasjoner
  • kan være et middel til å formidle det som er viktig for deg
  • kan støtte endringsprosesser
  • kan bli en hobby og en interesse
  • utvikler din refleksjon og selvforståelse.
Det er egentlig bare å hoppe i det, kom deg ut og fotografer. Da blir du antagelig opptatt av noe annet enn det som kverner rundt i hodet hele tiden.

Tidligere har jeg skrevet litt på denne siden (Terapeutisk fotografering) om dette.

Forfatter av innlegget:

Eli Brager

Hei, det er jeg som har skrevet dette innlegget, og jeg er Gestaltterapeut og liker å hjelpe mennesker som trenger å snakke med en terapeut om sine utfordringer. Du som har lest dette og som tenker at du kanskje kunne trenge å snakke med noen, er hjertelig velkommen til å ta kontakt. Da kan du kontakte meg på skjemaet under.For å finne ut litt mer om hva Gestaltterapi er, kan du lese mer her og se filmene. Du kan også gå inn på Norsk Gestaltterapeutisk forening.


Du er unik!
Del gjerne artikkelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *